Nationaal Platform voor de Talen

Nieuws

Live Q&A Scholieren.com over talenstudies

Een talenstudie, wat houdt dat eigenlijk in? Jongerenplatform Scholieren.com gaat vandaag in gesprek met drie taalstudenten om hun de prangende vragen van scholieren voor te leggen. Roos van Scholieren.com praat met Tijn (student Chinastudies), Wouter (student Franse Taal en Cultuur) en Loes (alumna Taalwetenschap) over hun studie, interesses en ambities. En dat in een live Q&A op YouTube!

Deze Q&A is bedoeld voor twijfelende studiekiezers en hun ouders om meer te ontdekken over universitaire talenstudies. De inschrijfdeadline voor studies komt namelijk steeds dichterbij. Daarom geven de drie ervaringsdeskundigen antwoord op alle belangrijke vragen. Wat leer je zoal bij een talenstudie? Welke vakken krijg je? En wat kun je zoal worden met een talenstudie? Die vragen en nog veel meer wordt besproken in de live Q&A die vandaag om 14.00 uur op YouTube te bekijken was.

De livestream is nog terug te kijken. Bekijk daarvoor de video onderaan dit bericht.
Kent u jongeren of anderen voor wie deze Q&A interessant is? Dan nodigen we u graag uit om de link naar de Q&A ook met hun te delen.

Eerder vertelden Tijn en Wouter op onze campagnesite Talenstudievoorjou.nl al over hun ervaringen met een talenstudie. Op Talenstudievoorjou.nl zijn nog meer ervaringsverhalen van taalstudenten en alumni terug te lezen. Deze zijn onderdeel van de studiekeuzecampagne die we als Nationaal Platform voor de Talen hebben opgezet.


terug