Logo Universiteit Utrecht

Nationaal Platform voor de Talen

Nieuws

Vul onze enquête voor studenten of alumni in!

Volg jij een taalstudie of heb je een taalstudie afgerond? En heb je onze enquête nog niet ingevuld? Dan zou je ons erg helpen door de enquête in te vullen en jouw meningen en ervaringen te delen. Als Nationaal Platform voor de Talen kunnen wij jouw input namelijk goed gebruiken bij het opstellen van een Deltaplan voor de universitaire talenopleidingen in Nederland.

Enquête voor alumni

Ben jij een alumnus of alumna die na 2012 een talige bachelor heeft afgerond? Help ons dan door een korte enquête in te vullen. Het kost je hooguit 10 minuten en je maakt met je deelname kans op 1 van de 10 cadeaukaarten van bol.com t.w.v. € 50.

Vul hier de enquête voor alumni in: http://bit.ly/Alumni-enquete-talenstudies

Enquête voor taalstudenten

Ben je student en volg je momenteel een talige bacheloropleiding? Ook dan zijn wij benieuwd naar jouw meningen en ervaringen. De enquête voor studenten kost hooguit 15 minuten van je tijd. Ook onder de studenten die deze enquête invullen, verloten wij 10 bol.com-cadeaukaarten t.w.v. € 50.

Klik hier om de enquête voor studenten in te vullen: http://bit.ly/Enquete-voor-taalstudenten 

Oproep: verspreid deze enquête onder de doelgroep

Ken jij nog mensen uit onze doelgroep (alumni of studenten)? We zouden het erg waarderen als je de links naar de enquêtes met hen deelt of de enquêtes op een andere manier verspreidt. Dank bijvoorbeeld aan social media of een netwerk voor alumni. Daar zouden wij als Platform, maar ook toekomstige taalstudenten, erg mee geholpen zijn.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!


terug