Logo Universiteit Utrecht

Nationaal Platform voor de Talen

Nieuws

Oproep: vul onze enquête voor alumni of studenten in!

Het Nationaal Platform voor de Talen heeft als taak een Deltaplan op te stellen voor de universitaire talenopleidingen in Nederland. Om hierbij rekening te houden met de wensen van alumni die een taalstudie hebben afgerond, zijn we benieuwd naar de ervaringen van alumni. Wat vonden zij bijvoorbeeld van hun studie? Hoe hebben zij het vinden van werk na hun studie ervaren? En wat zijn hun eventuele verbeterpunten voor de studie of beroepsvoorbereiding?

Ben jij een alumnus of alumna die na 2012 een talige bachelor heeft afgerond? Help ons dan door een korte enquête in te vullen. Het kost je hooguit 10 minuten en je maakt met je deelname kans op 1 van de 10 cadeaukaarten van bol.com t.w.v. € 50.

» Klik hier om naar de alumni-enquête te gaan. 

Ben je student en volg je momenteel een talige bacheloropleiding? Ook dan zijn wij benieuwd naar jouw mening en ervaringen. Voor studenten hebben we een aparte enquête opgesteld met onder andere vragen over de inhoud van een talenopleiding, stages en oriënteren op de arbeidsmarkt. Ook onder de studenten die deze enquête invullen, verloten wij 10 bol.com-cadeaukaarten t.w.v. € 50.

» Klik hier om de enquête voor studenten in te vullen. 

Ken jij nog andere alumni of studenten voor wie deze enquêtes relevant zijn? Stuur hen dan de links naar de enquêtes door.

  • Enquête voor alumni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfyXWLB-andQyNQm0LfFhFeXxvUotq79xvZi1PKGwei7wjKA/viewform?usp=sf_link
  • Enquête voor studenten: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ6NpPrOf__JfggPmg7iNnPSOPchUrffb8645TiknS6nYbuw/viewform?usp=sf_link

Alvast hartelijk dank voor je deelname!


terug